es | eu

Ensemble Allettamento

Hilobi Santuaren Eliza - Estella-Lizarra

2021ko irailaren 5, igandea - 11.30etan

'Elkarrizketaren arrakasta'. En camino. 

Ensemble Allettamentok, Antzinako Musikako Taldeen Espainiako Elkarteko Talde Gaztearentzako Sariak, XVII. eta XVIII. mendeetako biolin eta biolontxelorako jatorriko errepertorioaren bilakaeran zehar ibilbidea egitera gonbidatuko gaitu. Errepertorioak bi instrumenturen arteko erlazioa nola sortzen joan zen erakutsiko digu, biolinak protagonismo solista hartzen zuen lehen obretatik, biolontxeloa baxu jarraituan aritzera mugatzen zen bitartean, bien arteko idazkera forma berri zuzenagora eta konpentsatuagora bitarte, ondorengo konposizio guztietan nagusituko dena. 

PROGRAMA

Duo per violino e violoncello, Op.1, 3. Zk. 

Allegro

Giovanni Battista Cirri (1724 – 1808)

Arie, correnti... per violino e violone, Op.4

Sarabanda

La Molza

Giovani Maria Bononcini (1642 – 1678)

Obra armónica en seis sonatas de cámara de violín y bajo solo

Largo andante

Francisco Manalt (ca.1710– 1759)

Allettamento da camera a violino solo e violoncello, Op. 3, 2. Zk.

Andante - Presto

Carlo Tessarini (1690 – 1766)

Ricercare I à violino e violoncello

Adagio - Allegro

Giovanni Benedetto Platti (c. 1697 – 1763)

Duo per violino e violoncello, Op.12 nº4

Allegro

Giovanni Battista Cirri

 

INTERPRETATZAILEAK

Elsa Pidre Carballa, biolontxeloa 

Mario Braña Gómez, biolina

www.ensembleallettamento.com

Bilatzailea

ANTOLATZAILEAK

LAGUNTZAILEAK

San Migel Eliza · Santa Clara Eliza

 

SMADE
Cultura - Kultura
Xacobeo 20-21
Navarra Live Music!
Asociación Española de Festivales de música clásica

Geure cookie eta bitartekoenak erabiltzen ditugu helburu hauetarako:

Zure ekipoan instalatzen diren cookieak konfiguratzeko, hautatu ala desautatu cookien aukerak, eta, ondoren, sakatu "Gorde hobespenak" botoia.
"Cookie guztiak onartu" botoian klik egitean, onartu cookie guztiak instalatzea.
Halaber, "cookieak errefusatu" botoiaren bidez, ukatu egiten du horien guztien erabilera.
Klikatu hemen gure Cookie Politikari buruzko informazio gehiago lortzeko.